Vrienden vind je op VriendenPlaza.nl, de vriendensite met hobby's en interesses, echte vriendschap en maatjes. Word ook vriend!
100% GRATIS

Meer info over VriendenPlaza.nl!Vanaf 2 september 2011 is er een nieuwe Nederlandse vriendensite in de lucht: VriendenPlaza.nl. De site kent een uniek concept: mensen leggen namelijk contact met elkaar op basis van hun hobby's en interesses. Het aantal vrienden is niet belangrijk, hun toegevoegde waarde wel.

Vriendenplaza.nl is geboren uit jarenlange ervaring met de (gratis) datingsite Boomdate. Deze site groeide door het toenemend aantal trouwe bezoekers steeds meer uit tot een vriendensite waar mensen hobby's delen, games spelen, en chatten over allerlei actuele en gezellige kwesties. Daarom besloten de vijf makers, inmiddels gepokt en gemazeld in het vak, een totaal nieuwe site te lanceren waar vriendschap centraal staat. Zij zijn er met hun nieuwe site in geslaagd om het begrip interactiviteit een nieuwe betekenis te geven.

De succesnummers als games, quizen, de chat en het forum zijn behouden gebleven, maar in een nieuwe, aantrekkelijkere en gebruikersvriendelijke vorm.

De site is gratis: om lid te worden hoeft men zich alleen eenmalig in te schrijven.Van 4 november 2006 t/m 1 september 2011:

Vanaf 2 september 2011 tot heden:

Altijd 100% Gratis en dat blijft het ook!


STA IN HET MIDDELPUNT MET HET NIEUWE:

DAT WIL IK EVEN KWIJT!

en onder andere...


Je favoriete filmpje delen met anderen?
Gebruik de V-Tube!

Dagelijks worden er 4 ballen getrokken,
win prijzen en verdien veel punten met dit populaire spel!

Dagelijks 1 kans op vele punten!

Meer dan 1000 flash-games met highscores!

Regelmatig op de chat!

Deel hobby's, je passie!


Het zusje van Loesje, maak je eigen Quotes!

Dagelijks 1 kans!

Ontmoet vrienden live!

Deel met anderen jouw geluk!
  

Mogelijk gemaakt door ChattersPlaza.nl


EN NOG VEEL MEER!!
EN NOG VEEL MEER! VEEL PLEZIER OP ONZE SITE!
VriendenPlaza.nl - Voor en Door Vrienden.